Van der Knaaphal

Van der Knaaphal is een Sportcomplex gelegen aan Burgemeester Cees van der Knaapweg 10 in Ede.

Meer informatie over Van der Knaaphal in Ede

De Van der Knaaphal in Ede is een inspirerende plek waar sporters en studenten zichzelf kunnen ontwikkelen. Het is een duurzaam gebouw waar topsport, recreatieve sport, onderwijs en paramedische expertise samenkomen. Op de Kenniscampus Ede kunnen studenten van het Dulon College, (top)sportclubs en individuele sporters samen sporten, leren, eten en ontspannen. De hal biedt ruimte aan maximaal 1100 toeschouwers voor nationale en internationale (top)sportwedstrijden en -evenementen. De faciliteiten zijn uitstekend, met onder andere een fitnessruimte, sportruimtes en onderwijsruimten. De hal is energiezuinig en gebouwd volgens de principes van circulair bouwen. De sportmissie van de Van der Knaaphal is om een broedplaats te zijn voor topsport, een ontmoetingsplek en inspirerende leeromgeving voor studenten, talenten te ondersteunen in hun sportieve en persoonlijke ontwikkeling, een gezonde leefstijl te stimuleren en een inspiratie- en kennispunt te zijn voor sport en gezondheid.

Wil je weten wat Van der Knaaphal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Knaaphal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Knaaphal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Knaaphal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Van der Knaaphal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Knaaphal

Bezoekers bekeken ook