Van Dijk Kappers

Van Dijk Kappers is een Kapper gelegen aan Stationsstraat 33 in Lunteren.

Meer informatie over Van Dijk Kappers in Lunteren

Bij Van Dijk Kappers staat jouw tevredenheid centraal. Ze zoeken samen met jou naar een kapsel dat perfect bij je past, met creativiteit en vernieuwing. Je kunt bij hen terecht voor allerlei behandelingen, maar wel op afspraak. Op donderdag- en vrijdagavond kun je zelfs tot 20.00 uur langskomen. Als je online een afspraak maakt, ontvang je direct een bevestigingsmail. De salon werkt met NYCE-producten, die zijn ontwikkeld door kappers voor kappers en staan voor creativiteit en kwaliteit. Deze producten zijn veilig en van superieure kwaliteit. De kleurlijn van NYCE is synoniem met creativiteit en zorgt voor prachtige kleuren met glans en kwaliteit. Je kunt contact opnemen met Van Dijk Kappers via telefoon of e-mail, en ze zijn gevestigd aan de Stationsstraat 33 in Lunteren.

Wil je weten wat Van Dijk Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Dijk Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Dijk Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Dijk Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Van Dijk Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Dijk Kappers

Bezoekers bekeken ook