Van Holland Sport B.V.

Van Holland Sport B.V. is een Winkel voor werkkleding gelegen aan Luntersekade 35 in Ederveen.

Meer informatie over Van Holland Sport B.V. in Ederveen

Van Holland Sport is al meer dan 35 jaar een sportgroothandel die sportprijzen, relatiegeschenken, premiums, sportkleding en werkkleding levert. Ze bieden een assortiment van duizenden scherp geprijsde artikelen, allemaal leverbaar in verschillende modellen, maten en kleuren. In hun online catalogus kun je gericht zoeken naar producten en deze kunnen worden voorzien van tekst, logo of worden uitgevoerd in bedrijfskleuren. Daarnaast hebben ze een uitgebreide showroom waar je tal van producten kunt bekijken en kunnen ze ook speciaal voor jou producten op maat laten ontwikkelen. Van Holland Sport is gevestigd in Midden-Nederland en heeft de grootste showroom van de regio. Ze zijn al 35 jaar een vertrouwd adres. Hun openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail en hun adres is Luntersekade 35, 6744 PG, Ederveen, Gelderland.

Wil je weten wat Van Holland Sport B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Holland Sport B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Holland Sport B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Holland Sport B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Van Holland Sport B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Holland Sport B.V.

Bezoekers bekeken ook