Van Nicholas Experience center

Van Nicholas Experience center is een Fietsenwinkel gelegen aan Akulaan 2 in Ede.

Meer informatie over Van Nicholas Experience center in Ede

Bij De Fietser kun je de collectie high-end Van Nicholas racefietsen, toerfietsen en mountainbikes bekijken en ontdekken. In het bijzondere paviljoen word je meegenomen in de wereld van Titanium en kun je onze fietsen testen op de testbaan. Wil je een fiets testen of samenstellen met hulp van een fietsexpert? Neem dan contact op met De Fietser voor een afspraak. Onze fietsexperts geven advies en begeleiden je op de testbaan. In het paviljoen kun je ook zien wat Titanium zo bijzonder maakt. Bekijk de website van De Fietser voor het adres en de openingstijden. Ervaar zelf onze fietsen en vind het model dat bij je past. De Fietser is gevestigd in de voormalige ENKA fabriek in Ede, een karakteristiek Rijksmonument dat is omgebouwd tot een experience center voor fietsliefhebbers. Je kunt hier de nieuwste collectie van Van Nicholas en andere merken bekijken, alles leren over de historie van de fiets en de merken in het fietsmuseum, je favoriete fiets testen op de indoor testbaan en genieten van een lunch in restaurant De Fietser. De Fietser is gratis toegankelijk voor alle fietsliefhebbers en geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Van Nicholas Experience center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Nicholas Experience center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Nicholas Experience center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Nicholas Experience center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Van Nicholas Experience center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Nicholas Experience center

Bezoekers bekeken ook