van Veldhuijsen bouw- en onderhoud

van Veldhuijsen bouw- en onderhoud is een Bouwbedrijf gelegen aan Vossenweg 23 in Bennekom.

Meer informatie over van Veldhuijsen bouw- en onderhoud in Bennekom

Van Veldhuijsen is een bedrijf dat bouw- en onderhoudsdiensten aanbiedt, zowel voor particulieren als voor de zakelijke sector. Ze kunnen zorgen voor nieuwbouwprojecten en renovaties van eigendommen in authentieke staat. Het bedrijf neemt de uitdagingen van het bouw- en onderhoudsproces graag en vakkundig aan. Ze bieden ook advies en begeleiding aan particulieren en zakelijke klanten, waarbij ze kunnen helpen bij verbouwingen en het opstellen van onderhoudsschema's. Daarnaast bieden ze interieurbouw op maat aan. In hun portfolio tonen ze voorbeelden van hun werk, zoals natte gedeeltes in spreekkamers, keukenblokken, dakkapellen en gevelbekleding. Het bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Arnhem.

Wil je weten wat van Veldhuijsen bouw- en onderhoud verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van Veldhuijsen bouw- en onderhoud of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van Veldhuijsen bouw- en onderhoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van Veldhuijsen bouw- en onderhoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar van Veldhuijsen bouw- en onderhoud reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van Veldhuijsen bouw- en onderhoud

Bezoekers bekeken ook