Veda Bikes - De Fietsenhal

Veda Bikes - De Fietsenhal is een Fietsenwinkel gelegen aan Frankeneng 5 in Ede.

Meer informatie over Veda Bikes - De Fietsenhal in Ede

Veda Bikes is een familiebedrijf in Ede dat al 60 jaar bekend staat om hun kennis en ervaring op het gebied van fietsen. Ze hebben een ruime winkel met een showroom van 1500m2 en zijn de grootste fietsenwinkel van de Veluwe. Ze bieden een breed scala aan fietsen, waaronder e-bikes, kinderfietsen en vouwfietsen. Op dit moment hebben ze verschillende modellen in de aanbieding, zoals de QWIC Premium MN7D+, Sensa Guilia G3 Disc 105, Sparta c-Grid Energy M7Tb en de Cortina E-Common. Daarnaast biedt Veda Bikes ook service en onderhoud aan voor fietsen. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0318-631200.

Wil je weten wat Veda Bikes - De Fietsenhal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veda Bikes - De Fietsenhal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veda Bikes - De Fietsenhal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veda Bikes - De Fietsenhal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Veda Bikes - De Fietsenhal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veda Bikes – De Fietsenhal

Bezoekers bekeken ook