Venezia Ede: bestel via veneziabezorgd.nl

Venezia Ede: bestel via veneziabezorgd.nl is een Pizzeria gelegen aan Veenderweg 91 in Ede.

Meer informatie over Venezia Ede: bestel via veneziabezorgd.nl in Ede

Bij Venezia Ede kun je genieten van verschillende gerechten, zoals snacks, broodjes, vlees van de grill, kip van de grill, calzones, visgerecht, pizza's met vlees, vegetarische pizza's, pizza's met vis, pasta's, soepen en salades. Enkele specialiteiten zijn de Loaded Fries, de Doner Box en de Kapsalon Xxl. Daarnaast zijn er ook diverse broodjes, zoals een belegde pita en een broodje shoarma. Op het menu staan ook verschillende schotels van de grill, zoals een shoarma schotel en een mixed grill schotel. Daarnaast zijn er ook gerechten met kip van de grill, zoals een mix schotel met kip en sate. Verder biedt Venezia ook calzones, visgerechten, pizza's met vlees, vegetarische pizza's en pizza's met vis aan. Ook zijn er verschillende pastagerechten, soepen en salades verkrijgbaar.

Wil je weten wat Venezia Ede: bestel via veneziabezorgd.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Venezia Ede: bestel via veneziabezorgd.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Venezia Ede: bestel via veneziabezorgd.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Venezia Ede: bestel via veneziabezorgd.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Venezia Ede: bestel via veneziabezorgd.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Venezia Ede: bestel via veneziabezorgd.nl

Bezoekers bekeken ook