Verkeersschool Wesseldijk

Verkeersschool Wesseldijk is een Rijschool gelegen aan Hertzstraat 2 in Ede.

Meer informatie over Verkeersschool Wesseldijk in Ede

Achtenveertig jaar geleden begon de verkeersschool en logistiek opleidingscentrum met één lesauto, maar inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 100 verschillende opleidingen en meer dan 65 professionele werknemers. De instructeurs zijn zeer capabel en geschoold en met vier vestigingen zijn ze altijd in de buurt. Daarnaast bieden ze ook opleidingen op locatie aan. In de agenda staan een aantal opleidingen in de spotlight, zoals ADR Basis, levensreddend handelen en de aanvullende module Projectverhuizer. Ook kun je bij hen terecht voor het behalen van je heftruckcertificaat. Daarnaast worden er ook CODE 95 modules aangeboden, waarbij je zelf kunt bepalen welke modules je wilt volgen. De opleidingen worden gegeven op verschillende locaties, zoals Nijmegen, Tiel, Arnhem, Ede, Deventer en Apeldoorn.

Wil je weten wat Verkeersschool Wesseldijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Wesseldijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Wesseldijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Wesseldijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Verkeersschool Wesseldijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Wesseldijk

Bezoekers bekeken ook