Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek"

Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek" is een Visrestaurant gelegen aan Molenparkweg 6 in Lunteren.

Meer informatie over Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek" in Lunteren

Bij De Lunterse Beek, een visspeciaalzaak en visrestaurant, kun je heerlijke vis eten. Je kunt er ook vis kopen en meenemen, maar het is ook mogelijk om in de zaak of buiten op het terras te eten. Veel klanten zijn erg tevreden en noemen het eten hier lekker. Een van de hoogtepunten is de eerste Hollandse Nieuwe die hier ieder jaar verkrijgbaar is. De openingstijden van De Lunterse Beek zijn te vinden op hun website en de contactgegevens zijn ook beschikbaar voor direct contact.

Wil je weten wat Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vis- en Delicatessenhandel “De Lunterse Beek”

Bezoekers bekeken ook