Volg je Natuur - yoga ∙ qigong ∙ bosbezinning

Volg je Natuur - yoga ∙ qigong ∙ bosbezinning is een Yogastudio gelegen aan Padberglaan 18 in Ede.

Meer informatie over Volg je Natuur - yoga ∙ qigong ∙ bosbezinning in Ede

Simone van den Boogaart biedt professionele en luchtige begeleiding voor mensen die gestrest zijn of moe zijn van het 'moeten'. Ze organiseert yoga- en qigonglessen in Ede, evenals natuursessies in het bos. Alle lessen zijn gericht op genieten en het verbinden met je ervaring. Simone moedigt aan om jezelf te verruimen door middel van beweging en benadrukt de psychofysieke kant van yoga en qigong. Ze wijst er ook op dat mensen die sensitief zijn, dit kunnen inzetten om hun energetische kant te ontdekken. Simone heeft zelf een burn-out gehad en heeft de helende kracht van de yogamat ontdekt. Er zijn ook gratis video's beschikbaar om te ervaren wat yoga en qigong voor je kunnen doen, en er zijn positieve testimonials van cursisten die Simone's lessen prijzen. Mensen kunnen zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe lessen en workshops.

Wil je weten wat Volg je Natuur - yoga ∙ qigong ∙ bosbezinning verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volg je Natuur - yoga ∙ qigong ∙ bosbezinning of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volg je Natuur - yoga ∙ qigong ∙ bosbezinning? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volg je Natuur - yoga ∙ qigong ∙ bosbezinning het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Volg je Natuur - yoga ∙ qigong ∙ bosbezinning reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volg je Natuur – yoga ∙ qigong ∙ bosbezinning

Bezoekers bekeken ook