Vrije Evangelische Gemeente Bennekom

Vrije Evangelische Gemeente Bennekom is een Kerk gelegen aan Edeseweg 147 in Bennekom.

Meer informatie over Vrije Evangelische Gemeente Bennekom in Bennekom

De Vrije Evangelische Gemeente in Bennekom is een gastvrije christelijke gemeenschap van volgelingen van Jezus Christus. Ze laten zich inspireren door Gods Woord en de Heilige Geest. Je kunt hun erediensten op zondagmorgen om 9.30 uur bijwonen in hun gebouw aan de Edeseweg 147 in Bennekom. Deze diensten zijn gericht op geloofsopbouw en zijn geschikt voor jong en oud. Als je een dienst hebt gemist, kun je deze terugkijken of beluisteren via hun website. De diensten worden uitgezonden via Kerk TV en Kerk Radio, zodat je altijd verbonden kunt blijven met de gemeente.

Wil je weten wat Vrije Evangelische Gemeente Bennekom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrije Evangelische Gemeente Bennekom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrije Evangelische Gemeente Bennekom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrije Evangelische Gemeente Bennekom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Vrije Evangelische Gemeente Bennekom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrije Evangelische Gemeente Bennekom

Bezoekers bekeken ook