WellActief

WellActief is een Sportschool gelegen aan Postweg 2 in Lunteren.

Meer informatie over WellActief in Lunteren

WellActief is een sportschool in Lunteren met gediplomeerde personal trainers die over veel kennis beschikken en in staat zijn om mensen te motiveren. Ze bieden 1 op 1 personal training gericht op individuele doelstellingen. Daarnaast biedt WellActief ook bio circuit training aan, waarbij je in slechts 2x per week 30 minuten veel resultaat uit je training kunt halen. Fitness is een sport die geschikt is voor iedereen, ongeacht leeftijd of beperking, en heeft zowel lichamelijke als geestelijke voordelen. Leden van de sportschool spreken positief over de professionele begeleiding, de gezellige sfeer en de verschillende trainingen die worden aangeboden. Kortom, WellActief is een sportschool waar je goed begeleid wordt om je doelen te bereiken en waar je makkelijk sociale contacten opdoet. Neem snel contact op om te kijken of WellActief ook bij jou past.

Wil je weten wat WellActief verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WellActief of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WellActief? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WellActief het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar WellActief reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WellActief

Bezoekers bekeken ook