Welmoed Schoonheidsverzorging & Pedicure

Welmoed Schoonheidsverzorging & Pedicure is een Schoonheidssalon gelegen aan Doctor Den Uylpark 21 in Ede.

Meer informatie over Welmoed Schoonheidsverzorging & Pedicure in Ede

Mijn naam is Welmoed Bergsma en ik ben een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en pedicure. Na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt, besloot ik een nieuwe uitdaging te zoeken. Ik heb mijn passie gevonden in mijn huidige werk, waarbij mijn medische kennis nog steeds van pas komt. In mijn comfortabele salon bied ik verschillende behandelingen aan, waaronder gezichtsbehandelingen waarin ik mij heb gespecialiseerd in huidverbeteringsmethoden zoals microdermabrasie, microneedlingtherapie en fruitzuur- en salicylzuurbehandelingen. Daarnaast bied ik ook lichaamsbehandelingen aan zoals harsen, traditionele rugmassages, hot stone massages en chocoladepakkingen. Als gediplomeerd pedicure kan ik ook pedicurebehandelingen uitvoeren, waarbij ik naast het knippen van nagels en het verwijderen van eelt ook problemen zoals ingegroeide teennagels kan verhelpen. Kom het gerust zelf een keer proberen, mijn schoonheidsbehandelingen beginnen al vanaf 39,50 euro en u kunt de producten ook bij mij kopen. Als attentie ontvangt elke bezoeker een leuk cadeautje!

Wil je weten wat Welmoed Schoonheidsverzorging & Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Welmoed Schoonheidsverzorging & Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Welmoed Schoonheidsverzorging & Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Welmoed Schoonheidsverzorging & Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Welmoed Schoonheidsverzorging & Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Welmoed Schoonheidsverzorging & Pedicure

Bezoekers bekeken ook