Wielervereniging "Ede"

Wielervereniging "Ede" is een Sportclub gelegen aan Horsterweg 5 in Ede.

Meer informatie over Wielervereniging "Ede" in Ede

Vanaf 25 november 2023 beginnen de wedstrijden van de Veluwe Winter Competitie weer en de laatste wedstrijd is in februari 2024. Op 27 januari 2024 organiseert WV Ede samen met WV TourdeForce de wedstrijd in en rondom de Goudsberg. Daarnaast wordt op 30 september de jaarlijkse overgangstocht georganiseerd, waarbij alle leden gratis kunnen deelnemen en er na afloop een lunch is. Er is ook een afprijzing van de huidige voorraad WVE kleding, met 25% korting op mannenkleding en 40% korting op dameskleding. Op 1 oktober wordt de jaarlijkse overgangstocht gehouden, met verschillende groepen zoals MTB, gravel en toergroepen. Alle groepen hebben een toercaptain en er is een gezamenlijke lunch op kosten van WVEde.

Wil je weten wat Wielervereniging "Ede" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wielervereniging "Ede" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wielervereniging "Ede"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wielervereniging "Ede" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Wielervereniging "Ede" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wielervereniging “Ede”

Bezoekers bekeken ook