Wijnen Houtbouw

Wijnen Houtbouw is een Bouwer van veranda's gelegen aan Esserbroekweg 5 in Otterlo.

Meer informatie over Wijnen Houtbouw in Otterlo

Wijnen Houtbouw is dé specialist in regio Ede voor het bouwen van veranda's, carports, schuren, overkappingen en buitenverblijven. Ze kunnen ook aanbouw- en verbouwprojecten realiseren. Eigenaar Henry Wijnen heeft jarenlange ervaring in de bouwsector en besloot zich te richten op houtbouw vanwege zijn passie voor hout. Hout heeft vele voordelen, zoals een warme en natuurlijke uitstraling, duurzaamheid en tijdloosheid. Maatwerk is hun belangrijkste uitgangspunt en ze hechten waarde aan snelle en complete service. Ze hanteren korte levertijden en nemen indien nodig ook bijkomstige zaken zoals elektra, bestrating en zinkwerk op zich. Ze doen voornamelijk aan prefab houtbouw, waardoor er minimale overlast is. Door hun lage vaste lasten profiteert u ook van lage kosten. Neem contact met hen op voor meer informatie.

Wil je weten wat Wijnen Houtbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijnen Houtbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijnen Houtbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijnen Houtbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Wijnen Houtbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijnen Houtbouw

Bezoekers bekeken ook