Willy's 2 Go

Willy's 2 Go is een Restaurant gelegen aan Maandereind 23 in Ede.

Meer informatie over Willy's 2 Go in Ede

Willy's2Go is een moderne zaak in Ede waar je authentiek Indisch eten kunt afhalen of in het restaurant kunt komen genieten. De zaak is in 2015 geopend en wordt gerund door Willy, zijn gezin en meer familieleden. Wat begon als een hobby, het grillen van saté op de barbecue, is uitgegroeid tot een restaurant en evenementen met de befaamde Satébar. Willy kan de Indische keuken ook op locatie verzorgen voor feesten, partijen en cateringen. Willy's2Go is een gezellige plek om te genieten van een heerlijke Indonesische maaltijd, met passie voor Indisch eten en een sociaal aspect. Voor vragen kun je mailen of bellen en het allerleukst is natuurlijk om langs te komen in het restaurant in Ede. Het adres is Maandereind 23, 6721 AA Ede.

Wil je weten wat Willy's 2 Go verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Willy's 2 Go of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Willy's 2 Go? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Willy's 2 Go het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Willy's 2 Go reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Willy’s 2 Go

Bezoekers bekeken ook