Xantion BV

Xantion BV is een IT-consultancy gelegen aan Boylestraat 34 A in Ede.

Meer informatie over Xantion BV in Ede

Xantion is een ICT-bedrijf dat verschillende diensten aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Ze beheren apparatuur zoals servers, PC's en printers en zorgen voor de backup en updates van alle programma's. Daarnaast hebben ze een cloud-oplossing waarbij alle programma's toegankelijk worden gemaakt en bieden ze Xantion Office aan, waarbij alle programma's op de laptop staan en de gegevens veilig in de Cloud worden opgeslagen. Ze leveren ook zakelijke telefonie of VoIP. Xantion werkt voor zowel kleine als grote bedrijven en gelooft dat ICT net zo makkelijk en beschikbaar moet zijn als water uit de kraan. Ze werken persoonlijk en hebben regelmatig contact met de ondernemer. Ze bieden complete ICT-oplossingen aan voor een vast bedrag per maand en zijn beschikbaar voor vragen of afspraken via het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat Xantion BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xantion BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xantion BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xantion BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Xantion BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xantion BV

Bezoekers bekeken ook