Yoga Praktijk Brigitte Botschuijver

Yoga Praktijk Brigitte Botschuijver is een Yogastudio gelegen aan Lindelaan 17 in Bennekom.

Meer informatie over Yoga Praktijk Brigitte Botschuijver in Bennekom

Brigitte Botschuijver heet iedereen welkom in haar yoga praktijk, waar ze zich richt op bewustwording, zelfherstel en vitaliteit. Ze gelooft dat je zelf invloed kunt hebben op je gezondheid en vitaliteit, en dat bewustwording hierbij essentieel is. In haar praktijk biedt ze begeleiding op maat in een rustgevende ruimte. Ze nodigt je uit om verder te lezen op haar website om te ontdekken hoe ze iets voor jou kan betekenen. Naast yogalessen biedt ze ook persoonlijke consulten aan, waarbij ze samen met jou kijkt naar bewustwording en zelfherstel. Ze kan ook mineralen en supplementen aanbevelen die je ondersteuning kunnen bieden. Brigitte heeft jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening, maar heeft besloten om haar persoonlijke ontwikkeling voort te zetten middels yoga. Ze heeft veel ervaring in het geven van groepslessen, maar biedt nu ook individuele begeleiding aan. Haar doel is om het zelfherstellend vermogen van mensen te stimuleren en hun algehele welzijn te verbeteren.

Wil je weten wat Yoga Praktijk Brigitte Botschuijver verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Praktijk Brigitte Botschuijver of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Praktijk Brigitte Botschuijver? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Praktijk Brigitte Botschuijver het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Yoga Praktijk Brigitte Botschuijver reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Praktijk Brigitte Botschuijver

Bezoekers bekeken ook