YPublic

YPublic is een IT-consultancy gelegen aan Horapark 2 in Ede.

Meer informatie over YPublic in Ede

YPublic is een organisatie die zich richt op het verbinden van ambitieuze overheidsorganisaties met jonge professionals in het vakgebied. Ze bieden traineeships aan voor jonge professionals die willen starten met hun carrière binnen de overheid. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid voor organisaties om deze trainees in te zetten en te profiteren van hun talenten. YPublic gelooft dat informatiemanagement een cruciaal ingrediënt is in alles, van informatiebeheer tot datagedreven werken. Ze moedigen jonge professionals aan om hun potentieel te ontgrendelen en bieden ondersteuning en begeleiding. Als je geïnteresseerd bent in samenwerken met YPublic, kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat YPublic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van YPublic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij YPublic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YPublic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar YPublic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. YPublic

Bezoekers bekeken ook