ZB Communicatie & Media

ZB Communicatie & Media is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Molenstraat 13 in Ede.

Meer informatie over ZB Communicatie & Media in Ede

ZB heeft besloten om samen te werken met iMediate om strategische creativiteit en impactvolle content te leveren voor merken met betekenis. Ze gaan verder dan de briefing en verdiepen zich in de Zeitgeist en het gedrag van consumenten. Culturele inzichten en wetenschappelijke kennis vormen de basis voor scherpe strategieën en effectieve communicatie. Ze werken graag voor merken en organisaties die bijdragen aan een gezonde samenleving, eerlijke arbeidsmarkt, betaalbare woningen, goed pensioen en toegankelijke zorg. Ze hebben al samengewerkt met verschillende organisaties zoals SER, BPF Schilders, SNS, BLG Wonen, vFAS en WUR. Daarnaast hebben ze een podcastplatform genaamd The Good World waarop ze directeuren Communicatie interviewen over hun inzet voor een eerlijkere en duurzamere wereld. Ze zijn trots op de vele vakprijzen die ze hebben gewonnen, maar hun focus ligt op het maken van impact met onderscheidend werk voor betekenisvolle merken en organisaties.

Wil je weten wat ZB Communicatie & Media verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZB Communicatie & Media of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZB Communicatie & Media? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZB Communicatie & Media het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar ZB Communicatie & Media reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZB Communicatie & Media

Bezoekers bekeken ook