Zegers Bouw B.V.

Zegers Bouw B.V. is een Aannemer gelegen aan Galvanistraat 12-2 in Ede.

Meer informatie over Zegers Bouw B.V. in Ede

Zegers Bouw is een bouwbedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen, bouwen, onderhouden en transformeren van vastgoed. Ze zijn actief in het midden en oosten van het land en werken aan diverse projecten, zoals het bouwen van een koalaverblijf in Ouwehands Dierenpark, het realiseren van appartementen in 's-Hertogenbosch en Varsseveld, en de transformatie van De Lichtpen in Amersfoort. Daarnaast voeren ze ook vastgoedonderhoud uit en zijn ze betrokken bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het bedrijf is ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd en is aangesloten bij Woningborg. Contactgegevens en informatie over het melden van reparaties en storingen zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Zegers Bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zegers Bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zegers Bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zegers Bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Zegers Bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zegers Bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook