ZenneZ yoga

ZenneZ yoga is een Yogastudio gelegen aan Parkrand 60 in Ede.

Meer informatie over ZenneZ yoga in Ede

ZenneZ Yoga is een plek waar je de mogelijkheid hebt om yoga te beoefenen en een moment voor jezelf te nemen. Yoga helpt je om te ontspannen, sterker en veerkrachtiger te worden. Tijdens de yogalessen doe je oefeningen die zowel je lichaam als geest versterken en flexibeler maken. Daarnaast doe je ook rustige oefeningen die je geest kalmeren en openen. Het gaat om de balans tussen verschillende kwaliteiten. Het mooie van yoga is dat je de lessen niet alleen op de mat leert, maar ook kunt toepassen in je dagelijks leven. ZenneZ is niet alleen yoga, maar ook wandelen, natuur en unieke handgemaakte creaties.

Wil je weten wat ZenneZ yoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZenneZ yoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZenneZ yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZenneZ yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar ZenneZ yoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZenneZ yoga

Bezoekers bekeken ook