ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak

ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak is een Dierenwinkel gelegen aan Lorentzstraat 1b in Ede.

Meer informatie over ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak in Ede

Vandaag is de dierenspeciaalzaak open van 9:00 tot 19:00 uur. Ze hebben alles wat je nodig hebt voor huisdieren, zoals honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, aquariums, terrariums, vijvers, hengelsport, paardensport en outdoorartikelen. Ook kan je dierendag foto's downloaden. De winkel is 5000m2 groot en heeft een breed assortiment aan dierenbenodigdheden. Daarnaast organiseren ze leuke activiteiten voor dierenliefhebbers. In de lunchroom van de winkel kan je genieten van een heerlijke lunch of een kopje koffie met iets lekkers. Ook is er een dierenartspraktijk in de winkel, genaamd De Klomp Dierenartsen. Deze praktijk is compleet en 24/7 bereikbaar. Verder bieden ze gratis parkeren en scherpe tarieven aan. Tot slot kan je je inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aanbiedingen, acties en nieuwtjes van de dierenspeciaalzaak.

Wil je weten wat ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak

Bezoekers bekeken ook