Zuiderkerk

Zuiderkerk is een Kerk gelegen aan in Ede.

Meer informatie over Zuiderkerk in Ede

Op vrijdagavond 17 november zal het inmiddels traditionele en gezellige stamppottenbuffet plaatsvinden. Op zaterdag 21 oktober is er de Landelijke Toogdag van de Mannenbond in het kerkgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente te Lunteren. Op 23 september is er een mountainbikeactiviteit gepland in de ochtend. De data voor de kerkelijke activiteiten van de komende maanden zijn bekend. In september 2023 start de HHK met een nieuw cursusjaar van de Cursus Bijbelse Toerusting voor ambtsdragers. Op 17 juni vindt de gemeentedag plaats, dit jaar met een aangepast format. Verder zijn er diensten, beelduitzendingen, direct contact, een agenda en collectes. Ook is er aandacht voor kerkdiensten, verenigingen en vrijwilligerswerk.

Wil je weten wat Zuiderkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuiderkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuiderkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuiderkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Zuiderkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuiderkerk

Bezoekers bekeken ook