ZUMBA movefactory

ZUMBA movefactory is een Dansclub gelegen aan Peppelensteeg 1A in Ede.

Meer informatie over ZUMBA movefactory in Ede

Zumbamovefactory.nl is een dansstudio in Ede, Nederland, waar je Zumba kunt doen. Het doel van de studio is om plezier te hebben, tijd voor jezelf te nemen, te dansen en te genieten van gezellige muziek. Ze dagen je uit om langs te komen en te ontdekken wat Zumba voor je kan doen. Je kunt op elk moment instromen en een gratis proefles volgen. De maandelijkse kosten bedragen 34,50 euro. Daarnaast heeft de website een cookiebeleid waarin staat dat cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren en de website te optimaliseren. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met dit beleid.

Wil je weten wat ZUMBA movefactory verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZUMBA movefactory of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZUMBA movefactory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZUMBA movefactory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar ZUMBA movefactory reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZUMBA movefactory

Bezoekers bekeken ook