ZVV Ede

ZVV Ede is een Sportclub gelegen aan Burgemeester Cees van der Knaapweg 10 in Ede.

Meer informatie over ZVV Ede in Ede

ZVV Ede en COA Arnhem hebben samen besloten om een leuke avond te organiseren voor nieuwkomers. Er wordt informatie gegeven over de kaartverkoop voor de wedstrijd tussen ZVV Ede en VNS United. Youssef Hadi heeft besloten om niet over te stappen naar Hovocubo en blijft dus bij ZVV Ede. Yordi Orriëns maakt zijn debuut voor het Nederlands team. De indeling van de Edese Competitie voor het seizoen 23/24 wordt bekendgemaakt. 2 Wielercentrum Ede wordt een nieuwe toppartner van ZVV Ede vanaf het nieuwe seizoen. Er wordt een actie georganiseerd bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Het 10e seizoen van de Edese Competitie wordt afgesloten met een nacompetitie. Youssef Hadi vertrekt uiteindelijk toch naar Hovocubo. Johan Rijopleiding wint de Snackpoint 't Hoekje beker en behaalt daarmee de dubbel. ZVV Ede versterkt zich met Kahan Özcan en Dylan de Bruin blijft langer bij de club. Joey Jejanan verbreekt zijn contract met ZVV Ede. De thuiswedstrijden vinden voortaan plaats op vrijdagavond in de Van der Knaaphal.

Wil je weten wat ZVV Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZVV Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZVV Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZVV Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar ZVV Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZVV Ede

Bezoekers bekeken ook