Zwembad de Peppel

Zwembad de Peppel is een Openbaar zwembad gelegen aan Peppelensteeg 17 in Ede.

Meer informatie over Zwembad de Peppel in Ede

Je kunt nu tickets kopen en zwemactiviteiten reserveren via ons nieuwe digitale toegangssysteem. Vandaag kun je genieten van activiteiten zoals Aquakids, Zwemles Ladies Night, Ladies Night en Banenzwemmen. Daarnaast hebben we ook nieuws te melden. Ons aanbod bestaat uit openingstijden, tickets en reserveringen, recreatief zwemmen, zwemlessen, 4Kids, Meer Bewegen Voor Ouderen, zwemactiviteiten en informatie over onze zwembaden. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven. Neem voor meer informatie contact op via de gegevens hieronder.

Wil je weten wat Zwembad de Peppel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad de Peppel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad de Peppel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad de Peppel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Zwembad de Peppel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad de Peppel

Bezoekers bekeken ook