Zwemschool De Goudvis

Zwemschool De Goudvis is een Zwemleraar gelegen aan Hessenweg 83/93 in Lunteren.

Meer informatie over Zwemschool De Goudvis in Lunteren

Zwemschool "De Goudvis" biedt snelcursussen aan waarmee kinderen in 3 maanden het A & B zwemdiploma kunnen behalen. De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 5 à 6 kinderen en er is ook de mogelijkheid om het C zwemdiploma te behalen of een opfriscursus te volgen. Daarnaast kunnen er speciale zwemtrainingen worden opgezet voor sporters en geïnteresseerden. Zwemschool De Goudvis is op zoek naar zweminstructeurs voor de locaties in Lunteren en Otterlo. In januari start er al een snelcursus in Otterlo en in januari 2023 start er een nieuwe snelcursus A en B in het recreatiepark "De Boshoek" in Voorthuizen. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld u zo snel mogelijk aan. In Voorthuizen worden de zwemlessen twee keer per week gegeven op maandag en vrijdag, terwijl in Lunteren de lessen op alle dagen van de week worden gegeven. In Otterlo zijn er lessen op dinsdag en donderdag. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Alice Lindhout via telefoonnummer 0653769155 of e-mail alice@zwemschooldegoudvis.nl.

Wil je weten wat Zwemschool De Goudvis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwemschool De Goudvis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwemschool De Goudvis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwemschool De Goudvis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Zwemschool De Goudvis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwemschool De Goudvis

Bezoekers bekeken ook