Zwemschool ZwemZeker

Zwemschool ZwemZeker is een Overdekt zwembad gelegen aan Zandlaan 18a in Ede.

Meer informatie over Zwemschool ZwemZeker in Ede

Zwemschool ZwemZeker in Ede biedt zwemlessen aan in verkorte zwemcursussen en vakantie snelcursussen. Ze hebben een kleinschalige en speciale aanpak die geschikt is voor kinderen die extra aandacht nodig hebben. Ze geven ook privé-zwemlessen. ZwemZeker is erkend door ENVOZ en is bevoegd om zwemexamens te organiseren. Ze bieden ook zwemlessen en AquaFit voor volwassenen aan. Daarnaast organiseren ze snorkellessen, opfriscursussen en peutersurvival. De zwemschool heeft een team van ervaren instructeurs en is gevestigd aan de Zandlaan 18a in Ede.

Wil je weten wat Zwemschool ZwemZeker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwemschool ZwemZeker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwemschool ZwemZeker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwemschool ZwemZeker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Zwemschool ZwemZeker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwemschool ZwemZeker

Bezoekers bekeken ook