Het Voedingslab - (Sport)diëtist Ede

Het Voedingslab - (Sport)diëtist Ede is een Diëtist gelegen aan Burgemeester Cees van der Knaapweg 10 in Ede.

Meer informatie over Het Voedingslab - (Sport)diëtist Ede in Ede

Bij Het Voedingslab staat het leveren van persoonlijke advisering op het gebied van (sport)voeding centraal. Ze bieden diensten aan zoals diëtist, sportdiëtist, lichaamssamenstelling meten en sportvoeding en supplementen. Het Voedingslab werkt samen met andere experts om jou nog beter te kunnen ondersteunen. Ze zijn onderdeel van Het Fysiolab en Het Looplab en gevestigd in HAN SENECA, het expertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid. Ook is Marleen van Het Voedingslab op dinsdag te vinden in de van der Knaaphal te Ede. Je kunt een afspraak maken via het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat Het Voedingslab - (Sport)diëtist Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Voedingslab - (Sport)diëtist Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Voedingslab - (Sport)diëtist Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Voedingslab - (Sport)diëtist Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Het Voedingslab - (Sport)diëtist Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Voedingslab – (Sport)diëtist Ede

Bezoekers bekeken ook