AMI Kappers Ede Keesomstraat

AMI Kappers Ede Keesomstraat is een Kapper gelegen aan Keesomstraat 3 in Ede.

Meer informatie over AMI Kappers Ede Keesomstraat in Ede

AMI Kappers in Ede Keesomstraat is een kapsalon die op de eerste en laatste zondag van de maand geopend is. Ze verwelkomen klanten altijd met of zonder afspraak. In de salon wordt persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak geboden. Ze combineren trendy haarmode met de traditionele waarden van een familiebedrijf. De kappers zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen verschillende behandelingen uitvoeren, zoals balayage, permanent en highlights. Ze geloven dat het benadrukken van iemands identiteit ervoor zorgt dat diegene zich gelukkig voelt. Studenten krijgen korting op knipbehandelingen en ontvangen ook 10% korting op andere behandelingen. Klanten kunnen zonder afspraak binnenlopen of online een afspraak maken. Het adres van de salon is Keesomstraat 36, 6717 AH Ede.

Wil je weten wat AMI Kappers Ede Keesomstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Ede Keesomstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Ede Keesomstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Ede Keesomstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar AMI Kappers Ede Keesomstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Ede Keesomstraat

Bezoekers bekeken ook