Aryzon World

Aryzon World is een Softwarebedrijf gelegen aan Zandlaan 29 in Ede.

Meer informatie over Aryzon World in Ede

Aryzon.World heeft de bètaversie van hun platform gelanceerd, waarmee gebruikers kunnen samenwerken in augmented reality (AR), mixed reality (MR) en virtual reality (VR). Het doel is om samen betere projecten te bouwen. Er wordt een gebruiksscenario gegeven voor het gebruik van Aryzon.World in scheikundelessen, waarbij studenten op een interactieve manier kunnen leren. Daarnaast wordt er gesproken over het Nationaal Groeifonds dat wordt gebruikt om de overgang naar dierproefvrij onderzoek te versnellen. Tot slot wordt er vermeld dat Aryzon.World ook wordt gebruikt voor agressietraining in VR. Het lijkt erop dat Aryzon.World een platform biedt voor samenwerking en leren in verschillende virtuele omgevingen.

Wil je weten wat Aryzon World verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aryzon World of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aryzon World? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aryzon World het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Aryzon World reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aryzon World

Bezoekers bekeken ook