Haar-Moment

Haar-Moment is een Kapper gelegen aan Heuvelsepad 6 in Ede.

Meer informatie over Haar-Moment in Ede

Haar-Moment is een kapperszaak geleid door Camilla Uijterwaal en Wilma van den Brandhof. Ze zijn al meer dan 20 jaar werkzaam in het kappersvak en zijn zeer gepassioneerd en enthousiast. Ze streven naar kwaliteit, klantgerichtheid en service en geven altijd deskundig, eerlijk en persoonlijk advies. Camilla en Wilma werken van dinsdag tot en met vrijdag en je kunt online een afspraak maken via de website. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van haarmode door regelmatig cursussen te volgen. Ze werken met het exclusieve Zwitserse merk Trinity Haircare in de salon. Je kunt meer informatie vinden op hun Facebook-pagina.

Wil je weten wat Haar-Moment verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haar-Moment of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haar-Moment? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haar-Moment het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Haar-Moment reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haar-Moment

Bezoekers bekeken ook